Förbjudas

Det borde förbjudas med narkotika, alkohol och ciggaretter men inte snus. 
Varför inte snus? Jo för att jag snusar, går liksom inte bara att lägga av? Det är ju fan gott! Dålig argument, jag vet. Det sög. 
Men anyways så kanske jag kan säga att jag vill ha bruna tänder? Alla tycker ju olika ;)
 
Cigg, luktar pyton! Jag klarar nästan inte av att stå bredvid en rökare. 
Alkohol skapar problematik även om den ska vara '' värre '' än marijana. Det är bullshit enligt mig. ALLTING är lika dåligt. Snus, cigg, narkotika och alkohol. 
 
Folk borde sluta dricka alkohol. Eller kanske ha en viss gräns av mängder man får dricka. Det är inte okej att dricka för att bedöva känslorna man har. Oftast folk som är i ett förhllande de råkar göra bort sig på fyllan. Det finns inga bra ursäkter i sånna situationer. Har man valt at dricka och bli dum så, okej fine. Personens ansvar. 
 
Vi borde undvika och stoppa sånt här. Alkoholintag har blivit värre nu än hur det var förut. Anledningen är att folk köper ut till småttingarna. 14åringar som vill leka tuffa. Börjar röka också. 
 
Ska det fortsätta så varför finns lagarna då för om det inte finns straff som ges idag? Ja i alla fall böter som fungerar idagens samhälle. Fängelset, vad har hänt? Folk gör som dem vill idag. 
 
Nåja, jag är rädd för människor. Dem som håller på med droger eller dricker mycket. Jag har sett en hel del jag har varit med om en hel del. Jag vill inte uppleva eller se mera skit. Jag har räddat Kim från överdos av narkotika som höll på att dö. 2 gånger. Som tack fick jag misshandel och övergrepp. 

Allting skrämms. Vad jag nästan ser och gör. Jag vet inte något gör att jag är feg och inte kan lita på att folk kan uppföra sig moget i sin ålder. 
 
A model´s diary | | Kommentera |
Powered by Jasper Roberts - Blog
Upp