Vänner?

När jag kommer ut från psyk så kommer jag kasta iväg alla mina vänner som inte ens har visat att dem har brytt sig genom att skriva/ringt eller hälsat på mig. Kommer även ta bort bekantskapen med en viss person och det vill jag inte heller skriva ut namn.  Blev otroligt besviken.
Oavsett vad felet är som orsakar som är bortförklaringar: 
 
Jag ska iväg i helgen - Ja du kunde ju komma på vardag? 5 minuter hade gett mer kärlek än ingenting. 
Jag är sjuk - Ja då ser man att människan på facebook gör något annat ute. Är man så pass sjuk så kunde personen komma hit. 
Jag har inte tid - Är du dum i huvudet?
 
När det är folk som spelar teater för mig så märker jag det direkt. Får jag ingen riktig bra orsak och anledning så vet jag hur betydlig jag är för personen i fråga. Inga jävla ursäkter sånt hatar jag. Är man rädd för att komma hit är det bara skicka ett jävla sms  - hur mår du? 
Hur svårt ska det vara? 
 
Nu siktar jag mig fram för allt för att må bättre och just därför när jag blir utskriven här i från så kommer jag dissa alla dem som har behandlat mig så här sen jag kom in. Saksamma om man har fått svar eller inte. Det handlar om hur omtänksamma dem är. 

Jag skulle hälsat på oavsett vän eller familjemedlem så skulle jag lägga ner min kropp och själ för att komma och göra personen sällskap.  Men nu vet jag vilka som jag ska ha kvar i mitt hjärta. Har legat här snart i 2 veckor och det är snart 14 dagar så man har kunnat fixat en dag åtminstone. 
 
Får jag ett sms ifrån dem är personerna nu pga att jag skrev detta så kommer det vara som en dimma för mig. För man ska inte behöva säga till personerna som är så jävla EGO för att få lite omtanke. 
 
Hej.
A model´s diary | |
#1 - - Nnad ♥:

Håller fullkomligt med dig! När jag fyllde 23 och skulle ha fest, då fick jag reda på vilka som var mina äkta vänner. Var deprimerad i ett år efteråt men nu har jag lärt mig att kasta de "vänner" som bara tänker på sig själva åt fanders ;)

#2 - - Amanda CL:

"vänner" brukar sluta bry sig när man behöver dem som mest tyvärr
kram

Powered by Jasper Roberts - Blog
Upp