Ursäkta så hemskt mycket!
Ursäkta för att jag knapt bloggar längre. Har massor att göra om dagarna. Nu i veckan är det fullt upp med att tapetsera om lägenheten. Ska försöka bli klar med den tills på onsdag så ska jag försöka komma igång med bloggen igen. På tisdag ska jag in till röntgen för att kolla om jag har endometrios eller sjukdommar som tumör i tarmarna. 
Har påbörjat medicinen för endometrios i vintras och det hjälps inte. Har börjat få mer värkar i magen så har nästan bara varit sängliggande. Fick en tid till röntgen på grund av att kolla tarmarna ifall om jag lär opereras igen. Har vart mycket hit och dit med läkare och skit som har tagit kraften ur mig. Jag ska alldeles strax påbörja mitt liv med spännande äventyr som modellande och komma igång med det jag höll på med förut.  Den har det varit andra saker personliga skäl som jag inte vill ta upp här. Har även vart sjuk hit och dit med olika virus och sånt. Medicinerna ger konstiga biverkningar också så som illamående och skit. Hoppas ni förstår. 
 
Förlåt åter igen så hemskt mycket att jag har vart så tråkig, snart kommer jag tillbaka i veckan eller nästa vecka. Några inlägg lär jag nog kunna fixa så ni har något att läsa ;) 
A model´s diary | |
Powered by Jasper Roberts - Blog
Upp